Kaarten voor de Hengstmarkt

Geplaatst door on 8 september 2012


De 50ste Trakehner Hengstmarkt begint ook dit jaar op de donderdag, op  18 Oktober beginnen de jonge paarden aan hun eerste test. Donderdag rond de middag komt de selectie van zo’n 50 2.5 jarigen in de open lucht op straat, daar is dan meteen het eerste oordeel. Op de vrijdag wordt er begonnen met het vrijspringen en het bewegen aan de hand. Op die dag worden ook de veilingpaarden, merries rijpaarden en veulens aan het koperspubliek getoond. Om 20.00 uur op de vrijdagavond is er dan het Jubileumbal in de 2de hal, muziek en een diner allemaal ter gelegeheid van het jubileum. Op zaterdag zullen de hengsten zich dan weer naar de hal vervoegen waar ze vrij in de baan hun gangen zullen tonen, gevolgd door de veiling van de rijpaardencollectie.  Op zaterdag avond is het dan tijd voor de traditionele Gala-avond, ook nu hopen we op mooie en gevarieerde show.
Op zondagochtend horen we de definitieve selectie van de commissie en welke hengsten de titel Premie Hengst mogen gaan dragen. Daarna begint de veiling van de gekeurde en de niet gekeurde hengsten.
Tijdens alle dagen van de Hengstmarkt zijn er in de andere hallen allerlei lezingen, demonstraties en andere wetenswaardigheden. Een bomvol programma dus, de Hengstmarkt u mag het niet missen!

Bij TCN kunt u net als elk jaar uw toegangskaarten bestellen. TCN gaat er ook dit jaar op toezien dat we verzekerd zijn van goede plaatsen. Bestel uw kaarten dus snel via de in dit document vastgelegde werkwijze, download het bestand , u vindt daar alle details en informatie. Niet te lang wachten, bestellen kan maar tot 30 september!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!