Viva Evita!

Geplaatst door on 18 september 2012


Veni, vidi, vici!!!zo ongeveer kan de zege van ” de Evita Dynastie” op de Landesstutenschau beschreven worden. In elke klasse waar een Evita dochter mee deed won deze dochter ook meteen de klasse. Toen aan het einde van de dag ook nog een klasse voor families was en Evita daar aantrad met haar dochters was dat met recht een kippenvel moment. Zoveel kwaliteit ziet men maar zelden bij elkaar verzameld.

Evita zelf inmiddels 14 jaar oud en nog “strak in het pak” de Grand Dame van de fokkerij van de familie Willemsen die niet anders als enorm trots kunnen zijn.
Zij bracht mee haar 10 jarige dochter Evviva van Kaiser Wilhelm de de klasse voor 10 & 11 jarigen won, verder was meegereisd

Elvira IV
van Partout  die werd uitgeroepen tot winnaar van de 6 n& 7 jarige. Zij treed in de voetsporen van haar moeder door ook als algemeen dagkampioen te worden uitgeroepen.

en de Benjamin van deze (half)zussen Elize van Hofrat won de 3 jarige klasse.

Natuurlijk heeft Evita nog veel meer succesveulens gebracht niet in de laatste plaats haar goedgekeurde zoon het Lichte Tour paard, Easy Game. Maar het ging hier om een merrie show dus Easy Game was niet van de partij.

Toen moeder en dochters allemaal waren voorzien van kampioenslinten en andere ereprijzen werden ze nog even op een rijtje gezet zodat er foto’s gemaakt konden worden.

(De beelden die u hier ziet zijn allemaal gemaakt door Lindy van Boxbergen, veel dank dat je even de rol van razende reporter wilde opnemen!)

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!