Om de driehoek

Geplaatst door on 20 oktober 2012

Op de vrijdag middag aan het einde van de middag komen alle hengsten nog een keer naar de hal om daar aan de hand op een driehoeksbaan hun gangen aan de hand te tonen. Het werd op deze zonnige vrijdagmiddag vlot en stipt op tijd afgewerkt. Inmiddels zijn er nog 43 hengsten over, de Phlox zoon Painter’s Maxim is wegens een blessure afgemeld. De andere 43 tonen fris en graag hun stap en draf.
Publiekslieveling Donauruf (v: Herzruf) heeft zijn favorietenrol nog weer versterkt door ook op dit onderdeel te excelleren.  Met gemak en lossigheid draafde hij door de baan, hij lijkt zelf ook overtuigd over zijn kwaliteiten.


Maar meer hengsten vallen op 2 Imperio zonen allebei in eigendom van en gefokt door Hubertus Poll doen goede zaken,

de Goldschmidt zoon Klimke toont zich goed.

Een Insterburg zoon Sir Alfonso beschikt over een showy draf met een vertraging er in die veel bijval scoort en de Interconti zoon Königssee groeit in zijn rol.

Iskanderzoon Sarkander komt in het hoofd wat Trakehner type te kort maar maakt veel goed met een overtuigend goede draf.

Le Rouge heeft met Khancoban een goed dravende zoon geleverd en ook de Meraldik kind, Rosetto toont zich goed.

Veulen kampioen van het Rheinland van 2010 heeft de naam San Silviano gekregen en draaft ook nu erg goed.

De Redecker zoon,Debussy die vanmorgen al erg goed sprong laat zien dat hij ook in gangwerk niks tekort komt, meer type zou ook hier gewenst zijn.

De wonderschone Summertime zoon Mon Pierre boet iets in, zijn draf is minder dan de eerste dag toen hij op het harde indruk maakte.

Syriano zoon Whizzkid (in bezit van Joop van Uytert) draaft goed en heeft veel uitstraling.
Het blijft spannend! Morgen om 8.00 uur starten de hengsten in de baan om daar los hun galop te tonen, daarna is de tweede selectie en zullen we afscheid moeten nemen van een aantal. Morgen meer over de mooie mannen van Neumünster.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!