Donauruf een bijzondere Sieger voor een bijzonder jaar!

Geplaatst door on 21 oktober 2012


Lars Gehrmann heeft niemand kunnen vinden die het niet met hem eens was, dit was vanaf het eerste moment de allerbeste! Hij heeft een bijzondere kleur maar voor een bijzonder jaar mag dat ook! Het is een vos een stekelharige vos en wat voor 1?!

Vanaf de eerste stappen op het harde stond er een hengst een vaderdier, en hij werd alleen maar beter. Ondanks dat hij geen volbloed vader of moeder heeft is hij toch 50% volbloed want via Konigspark xx achter zijn vader en Exorbitant xx achter zijn moeder krijgt hij prachtig volbloed binnen. Een overtuigende draf, een geweldig interieur en een goed gebouwd sportief lijf en zo kunnen we doorgaan met superlatieven die allemaal passend zijn voor deze Winnaar.

De fokker van dit jaar mevrouw Veronika von Schoning vind dit het kroonstuk op haar 60 jarige fokcarriere, eerder fokte zij een kleine dertig gekeurde hengsten maar deze steekt er boven uit! Elk stamboek in Europa zal een beetje jaloers zijn op een zo’n goed gebouwd en geweldig bewegend paard!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!