Münster Handorf, 9-2-2013, andere tijden

Geplaatst door on 17 december 2012


De nakeuring van de Trakehner Hengstenkeuring wordt altijd in februari gehouden. Dat gebeurt dan in de hal van het Westfaalse Stamboek in Münster Handorf. De indeling van de voorjaarskeuring gaat dit jaar aangepast worden. Was het voorgaande jaren zo dat er op vrijdag gekeurd werd en op zaterdag de grote hengstenshow plaats vond, dit jaar gaat dat voor het eerst anders worden:
Op vrijdagavond is er vanaf 18.30 uur een gezellige fokkersavond, tijdens dit gezellig samenzijn zal er een lezing zijn over exterieur beoordeling. De lezing wordt gegeven door Dr. André Hahn. Vanaf 20.30 uur gaat er gegeten worden. Deze fokkersavond  zal georganiseerd worden in het nabij de keuringshal gelegen  Sudmühlenhof, Dyckburgstrasse 450, 48157 Münster-Handorf. Als u bij deze avond aanwezig wilt zijn is aanmelden noodzakelijk, u kunt dat doen tot aan 30 januari bij het Verband.
Dan de geheel nieuwe indeling van de zaterdag:
Om 09.00 uur wordt begonnen met de hengsten op het harde. Daarna gaan de hengsten door naar de hal voor het vrijlopen en het vrijspringen. Aansluitend worden de hengsten verwacht voor de voorstelling op de driehoek. De oudere hengsten zullen zich daarna onder het zadel tonen. Om 12.00 uur gaat dan bekend worden gemaakt welke hengsten het felbegeerde dekbrevet hebben toegewezen gekregen.

Om 13.00 uur begint dan de geweldige Hengstenshow, hopelijk ook dit jaar weer met een bomvol programma, waar jonge maar ook al bewezen hengsten aan de fokkers worden voorgesteld. Het is een must voor de fokker want nergens anders kun je zoveel Trakehner hengsten op 1 plek verzameld zien. Maak alvast vrij in uw nieuwe agenda, 9 februari 2013 Hengstenkeuring/show in Münster Handorf!!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!