Speciale zoektocht

Geplaatst door on 16 maart 2013

Op de paralympics van London 2012 had Anne Cecile Ore die start voor Noorwegen de luxe van keuze tussen twee paarden. Ze koos voor Ballentine en bleef haar reservepaard Hockey’s Son thuis op stal. Helaas ging er iets helemaal mis na de eerste trainingssessie in Greenwich in London. Ballentine struikelde en bleek kreupel. Ook na de allerbeste zorg was Ballentine helaas niet 100% zuiver en dus moest Anne Cecilie zich terugtrekken uit de strijd in London. Dit waren niet de eerste Paralympics waar Anne Cecilie aan mee deed, ook in Sidney was ze van de partij. Anne rijd in de paralympics in grade III omdat ze is geboren met een oogafwijking die ook na 49 operaties niet te genezen bleek, Anne is volledig blind. Toch heeft ze een volledige opleiding gedaan en is ze werkzaam als fysiotherapeut. Haar passie is nu en altijd al geweest paardrijden. Samen met goede vriendin vormt ze een team die vanwege een speciale samenwerking heeft geleid tot veel successen.

Stephanie staat tijdens de proeven langs de baan en geeft met fluitsignalen aan wanneer de hoeken en bakletters zijn, Anne kan daar dan haar paard op sturen en rijden. Zodoende is Anne heel ver gekomen in de dressuursport, zo ver zelfs dat ze in 2003 werd uitgeroepen tot beste blinde ruiter van de wereld.
Anne is nu op zoek naar een nieuw paard, haar Hockey’s Son is op leeftijd en moet vervangen worden, Ballentine is na London nooit meer helemaal goed geworden.  Het liefst wil Anne weer een Trakehner omdat ze daar al zoveel successen mee heeft beleefd. Er wordt gezocht naar het volgende: een opgeleid dressuurpaard van 6 of 7 jaar oud. Anne is niet rijk en kan dus niet de hoofdprijs betalen, ze is op zoek naar iemand die haar paard voor Anne beschikbaar stelt. Anne zet daartegenover de allerbeste verzorging en een mooi leven voor het paard en een hele goede kans om het paard op te leiden en klaar  hebben voor de Paralympics over 3 jaar in Rio.
Heeft of weet u een paard wat aan deze eisen voldoet dan zou u Anne een enorm groot plezier kunnen doen. Wij kunnen u in contact brengen met Anne dus stuur een mail naar info@trakehnercontact.nl

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!