Fontainebleau: Der Dante wint!

Geplaatst door on 28 maart 2013

In het Franse Fontainebleau werd onlangs het begin van het eventingseizoen gevierd met een grote wedstrijd. Er kon gestart worden in een lange en een korte 1 ster wedstrijd maar ook een 3*** cross. Ook nu was Michael Jung weer onverslaanbaar.
Cross-Jung-Dante
De CCI* won hij in het zadel van gekeurde hengst Der Dante (Stravinsky xx/Hohenstein) met een dressuurscore van 35,9 kon hij zich de springfout wel veroorloven. Een pupil van Michael had de eveneens gekeurde Glenn Grant (Buddenbrock x Consul) gezadeld en werd tweede met een dressuurscore van 38.7, echter door wat springfouten werd het duo teruggeworpen naar een 9de plaats.
In de lange 1* bracht de Oostenrijkse ruiter Katrin Khoddam-Hazrati haar al bewezen Glock’s Landregen (Gipsy King x Intervall xx) naar een 25ste  plaats (van de 100 starters) met een foutloze cross. Dezelfde ruiter heeft haar ex veilingpaard Blue Girl  foutloze door de cross gestuurd.
Ook in de driester was Michael heer en meester hij won met de bewezen Sam. Kai Steffen Meijer had zijn eigen gefokte merrie TSF Karascade (Heraldik xx/Anduc) mme. Ze haalde een dressuurscore van 47,8 maar had wat tijdfouten in de cross. Het bracht de combinatie op plaats 18 van het 76 starters grote startveld.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!