Algemene Ledenvergadering = uitje = geslaagd!

Geplaatst door on 27 april 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
groep_mannen-paardenkijkenTraditie getrouw werd ook de Algemene Ledenvergadering van het Trakehner Contact Nederland  van dit jaar vooraf gegaan van een uitje. We zijn met de leden al eens langs geweest bij Coby van Baalen  ook een keer bij Edward Gal en een rondleiding op de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht stond ook al eens op het programma. Dit jaar waren we uitgenodigd op het prachtige bedrijf van Joop van Uytert in Heerewaarden.

De terreinen rond de gebouwen waren als altijd vlekkeloos en geweldig verzorgd.
joop_groep
De groep werd door Joop rondgeleid door de gebouwen van Hengstenstation Uytert, de merriestallen, de rijpaardengebouwen en het hagelnieuwe gebouw waar de hengsten gestationeerd zijn.

Opvallend was dat het overal schoon en vooral ook rustig was. De paarden verblijven daar in luxe en rust!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens onze rondgang in de stallen kwamen we Easy Game tegen, de gekeurde Gribaldi zoon uit Evita. Omdat hij nu een kleine blessure heeft kon hij niet onder zadel getoond worden maar konden we hem wel aan de hand bewonderen.We zagen een mooie volwassen hengst waar we vast nog veel van gaan horen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook het weer werkte mee, we konden in een heerlijk zonnetje genieten van een echte paardenmiddag

Als extraatje werd er ook nog een tweetal Trakehners onder het zadel getoond.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hofrat, de net bij KWPN erkende Trakeherhengst (v: Gribaldi) werd onder het zadel van Theo Hanzon professioneel voorgesteld, we konden allemaal zien hoeveel verder hij alweer is in zijn opleiding. De grote donkere hengst beschikt over geweldige gangwerk en een werkwillig karakter. Hij werd samen met Elvira, de Partout dochter uit Evita (v: Schwadroneur)  in de buitenbaan getoond. Elvira werd gereden door Anne Franssen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De merrie is een prachtig mooi groot paard geworden en is een echt visitekaartje voor haar moeder (en vader natuurlijk!)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Omdat de fokker van Elvira, Jikkie Willems en de eigenaar van Elvira, Rene Franssen er allebei waren OLYMPUS DIGITAL CAMERAhadden we een prachtig Kodakmoment trotse fokker, eigenaar en ruiter met paard allemaal in 1 beeld gevangen! Later op de avond is Jikkie uitgeroepen tot Fokker van het jaar vanwege de ongelooflijke resultaten die de Evita familie heeft behaald. Elvira’s eigenaar, Rene Franssen kreeg het Doruto beeld voor het kampioenschap wat Elvira behaalde, maar daarover later meer!
Bij de koffie werd er natuurlijk veel gepraat en uiteraard werd iedereen uitgebreid bedankt voor het geweldige ontvangst. Ook dit uitje van TCN was een geweldig succes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
**Foto’s in dit artikel zijn van Yvonne Molendijk

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!