Trakehners winnen alles in Marbach

Geplaatst door on 18 mei 2013

ingrid-klimke-tabasco_large
In Marbach is een grootste veelzijdigheidwedstrijd georganiseerd. Onderdeel van deze wedfstrijd was het Duitse Kampioenschap voor proffesionele ruiters. Michael-Jung-GER-Der-DanteIn die klasse, eemn CIC*** won Ingrid Klimke met haar trouwe Heraldik-xx  zoon Tabasco TSF. In het dresssur en de cross was het nog haar andere paard Hale Bob die de leiding nam, maar nadta die een fout maakte in het springen greep Tabasco zijn kans bleef foutloos en won de proef. Waarmee Ingrid en Tabasco  weer een extra prijs in hun indrukwekkende prijzenkast kunnen hangen, Duits Kampioen van 2013.

Felix-Vogg-SUI-Glenn-Grant
Ook in de  CIC* werd de winnaar in de springring bepaald. In de dressuur gingen Der Dante en Glenn Grant (onder de Zwitser Felix Vogg) gelijk op. Beide Trakehners maakte geen fouten in de cross. In het springen was het spannend tot het einde, Felix had met de bruine  Buddenbrock zoon een afworp en Der Dante bleef foutloos waardoor hij met de winst naar huis ging.

Zelfs in de ponycross was het Trakehner bloed hoog in de eindlijst terug te vinden. De Caprimond Dochter Cammisa Negra haalde een mooie tweede plaats.

trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!