Zondag is het zover

Geplaatst door on 5 juni 2013

Schloss-Wickrath-TCN24
merrie-voorbrengenAanstaande zondag 9 juni is de dag dat vele Trakehner Merries geboren en getogen in Rheinland voor stamboekopname naar Mönchengladbach vervoerd worden. Op de terreinen en stallen van het Slot Wickrath vinden we een prachtige plek om alle paarden de ruimte geven zich optimaal te tonen. Vanaf 09.00 uur worden de merries gemeten, geschets, beoordeeld en bekeken. Om 10.00 uur worden de eerste merries de baan in geleid om los hun gangen te tonen. Aansluitend gaan ze springen, (dit onderdeel is vrijwillig geen verplichte deelname) na de middagpauze worden de merries aan de hand nogmaals aan de jury getoond en krijgen ze hun punten toegekend. 3 en 4 jarige en wellicht nog wat oudere merries kunnen daarna met hun baasjes weer naar huis en zijn dan definitief opgenomen in Trakehner Stamboek.

Na de stamboekopname is er een mogelijkheid om veulens te tonen voor de selectie voor de veulenveiling van het Bundesturnier in Hannover in juli.

Voor deelnemers en toeschouwers hier nogmaals het adres wat u kunt invoeren in uw navigatiesysteem.
Schloß Wickrath
Schloss Wickrath 17
41061 Mönchengladbach

(als uw navigatiesysteem dit adres niet erkend toets dan Trompeterallee 3 Mönchengladbach in, daar staat u dan tegenover de ingang naar het kasteel)
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!