Songline naar de USA

Geplaatst door on 9 juni 2013

songline14
De voormalig kampioenshengst Songline (v. Summertime x Exclusive), gefokt van de stoeterij Hämelschenburg en eigendom van Gus Schickedanz is verhuisd van Canada naar de Verenigde Staten. Hij is begin dit jaar al vanuit Duitsland naar Canada gegaan. Hij blijft ook na zijn reis naar de US in eigendom van Gus Schickedanz en gaat onder begeleiding van  dr. Timothy Holekamp en Michael Pollard de fokkerij én de sport dienen.

De hengst was onder Andreas Dibwoski al Bundessieger Eventing en deed twee keer mee in het wereldkampioenschap voor jonge eventingpaarden in Lion ‘d Angers, toen onder zadel van Franziska Haunhorst. Songline was tot CIC *** succesvol, maar een blessure gooide roet in het eten en maakte, naar nu blijkt een tijdelijk, eind aan zijn sportcarriere. De atletische hengst gaat nu  een box op  Chatsworth Stud betrekken waar hij als buurman een andere gekeurde Trakehner Hengst vind, de premie hengst Halimey Go.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!