Material Prüfung TCN sportdag 2013

Geplaatst door on 21 juni 2013

malente_2639
samen_2525De latere “overall ”  dagkampioen Northlake’s Malente was ook in de Material Prufung onverslaanbaar. De 4 jarige Gribaldi dochter heeft alles wat men wenst in een Trakehner, flair, gangen, inteligentie, schoonheid kortom het complete plaatje! Dochter van  fokker Jack Noordermeer Danielle stuurde de merrie naar de beste punten.
haily_2486
De Goldschmidt dochter Haily ( 6 jaar) met ruiter eigenaar Miranda Veldt
manyana_2413
Manyana, een 5 jarige EH.Kasparow zoon die nu 6 maanden onder zadel van  Jacqueline van Zanen is, waren al van de partij in de B klasse dressuur en deden het ook heel goed in de MP.

Voor jonge paarden met geen of weinig wedstrijdervaring is in Duitsland de Material Prufung bedacht. Jonge paarden gaan dan met twee of meer tegelijk de baan in. Hoeven geen moeilijke oefeningen te doen maar wel krijgen ze de kans hun geschiktheid als rijpaard te bewijzen.
katharine_2629
Perechlest dochter Katherina F is ook nog niet lang onder zadel, soms was een bocht nog best moeilijk maar juist daarvoor is zo’n eerste goede wedstrijd ervaring heel fijn! Hetty de Koning stuurde Katherina handig door de baan.

haily_2513

Na dat de paarden alle gangen hebben getoond worden ze afgezadeld en kan de jury de paarden ook op exterieur beoordelen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!