2 x 2** prooi voor Trakehner

Geplaatst door on 6 augustus 2013

georgen-milakOnder tropische temparaturen werd in het Oostenrijkse Wiener Neustadt een grote Eventingwedstrijd verreden. Er kon gereden worden in elk niveau van basis tot internationaal. De lange 2 ster westrijd werd gewonnen door de Trakehner ruin Graf Georgenburg  (v: Handryk x Grossist) meteen vanaf de dressuur stond de schimmel aan kop met de laagste aantal strafpunten (44) en door een foutloze cross binnen de tjd kwam daar niks bij. Ook in het springparcours bleef De Graaf overal netjes vanaf en kon hij en zijn ruiter John Meinen de ereprijzen in ontvangst nemen. Op de 5de plek vinden we nog een Trakehnernaam, Gandalf behaalde ondanks een geblesseerde ruiter maar 46 strafpunten in de dressuur, hij maakt een kleine tijdfout in de cross en had een paar balken in springen. Toch wist hij beslag te leggen op de 5deplaats.
In de korte 2** ook een Trakehner aan kop. De ervaren Schwalbenprinz (v: Assistent) gereden als altijd door  Zwitserse fokker/ruiter Esther Andres. Zij sloot de drie onderdelen af met 53 strafpunten waarmee ze een andere Trakehner, Dauquiri Key West  (v: Key West) geleid door Daniël Dunst (56 strafpunten) voor bleef. Esther Andres had nog een ander ijzer in het vuur een eveneens eigen gefokte Trakehner Inster  (v: Maizauber ) met deze 9 jarige werd ze 5de. Op plaats 9 dan de laatste Trakehner Okarina (v:Heops) gereden door de Oostenrijkse Katrin Khoddam-Hazrati.

trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!