Tabasco naar USA

Geplaatst door on 14 augustus 2013

tabbi327De nieuwe eigenaar van Tabasco is zojuist bekend geworden. Het is een groep van mensen rondom de Amerikaanse ruiter Marylin Little die de Heraldik xx zoon Tabasco TSF voor haar hebben aangeschaft. Marylin heeft voor deze zomer haar trainingskamp opgeslagen in Nederland waar “Tabbi” deze week al is aangekomen. Dit weekend al gaat het nieuwbakken koppel starten en wel in Engeland bij de Blair Castle CCI2**, ook is de combinatie terug te vinden op de startlijst voor de CIC3*** in het Duitse Schenefeld later deze maand. Naast Tabasco TSF kan Marylin ook over twee andere toppaarden beschikken. Ze heeft in Belgie RF Smoke on the Water gekocht en van dezelfde ruiter RF Demeter. Met die paarden rijdt ze in de 3 en 4 **** evenementen van Europa. Tabasco stond met Ingrid op de 11de plaats in de Worldranking, Marylin zal zeker haar best gaan doen om die postitie ook te halen of zelfs te verbeteren.
Hieronder kunt u meerijden met Ingrid en Tabbi toen zij de CIC*** van Marbach wonnen. We wensen Marylin heel veel succes met de zwarte ruin!

trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!