Eerste Indruk

Geplaatst door on 17 oktober 2013

DSC_5751
Nog niet af dat past bij een dag als vandaag, nog niet af omdat de de Holstenhallen nog volop in de verbouwing zit. Alle plafonds liggen open, vloerbedekking is nergens te vinden. Onaf geldt ook voor veel hengsten die vandaag ter keuring worden aangeboden. Een paar uitschieters naar boven en ook een paar die wellicht hun kwaliteiten nog gaan laten zien later deze week.
DSC_6290Eerst werd beloofd dat er binnen op het harde zou worden gedraafd. Bij aankomst in de stromende regen zagen we echter toch weer de vertrouwde tribune buiten op het parkeerterrein staan. In de loop van de ochtend werd toch besloten dat we naar binnen gingen.

Tussen twee hallen komt een mooie ruime nieuwe overkapping nu nog niet klaar maar wel al waterdicht. Daar werd dus in alle haast een baan aangelegd. Helaas is daar wel echt te weinig ruimte om het toegestroomde publiek plaats te bieden. Zoveel mogelijk mensen verdringen zich om de smalle, iets te korte baan om toch een glimp op te vangen. Zij zagen 41 hengsten langs komen. Maar twee halfbloeds deze jaargang, veel Imperio zonen, veel Hofrat, een aantal Kentucky’s en de eerste jaargang van Gribaldi zoon All Inclusive. Twee Singolo zonen kregen spontaan de handen op elkaar net als een Redecker zoon, een All Inclusive zoon en een Imperio zoon ontvingen zij een warm applaus.
DSC_5842
Alle paarden mochten vandaag ook oefenen over de hindernissen. Daar viel een Dramatiker vooral op door veel vermogen.
De rijpaarden die voor de veiling komen werden getoond en uitgeprobeerd in een hele nieuwe hal. Morgen gaan we om 8.30 uur beginnen met vrijspringen. Ook daarover kunt u morgen meer lezen hier op de site.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!