eenmaal andermaal……………verkocht!

Geplaatst door on 19 oktober 2013

sto_9939
Het eerst te veilen paard was ook meteen de klapper van die veiling. De volle zus van de gekeurde hengst Schwarzgold heeft niet alleen de naam Standing O’Vation ze kreeg ook een staande ovatie. Ze bracht maar liefst 100.000 euro op! De donkerbruine merrie is nog maar 3 jaar oud maar laat zich rijden alsof ze dit al jaren doet. Anne Sophie Fiebelkorn reed de merrie weergaloos door de drukke indrukwekkende hal.
hannah_9975
Dat was een heel mooi begin van deze veiling in crisistijd. Later ging een Imperio merrie Hannah uit een Muncchausen moeder voor een slordige 80.000 over in andere handen. Bij de veulens was het duurst verkochte veulen een Millenium zoon uit een Hofrat dochter. Deze Homeyer ging voor 30.000 euro naar een nieuw thuis. Bij de jonge merries was de veilingtopper St.Pr. und Pr.St Inside een Krokant dochter uit een Connery. Zij was 27.000 euro waard voor haar nieuwe baas.
h_9945
HS_0002De Nederlandse paarden zijn alle van stal gewisseld. Helena beet het spits af, de hamer viel bij 26.000 euro. Het Hofrat merrieveulen gaat naar een Canadese eigenaar die voor haar 5500 euro betaalde.  Ons is ter oren gekomen dat ze een nieuwe naam krijgt maar we weten nog niet wat dat wordt.
gs_0065
De Goldschmidt zoon Hangover ging voor 4000 in andere handen over.
Later zullen we een volledig overzicht plaatsen van de prijzen, nu alvast de resultaten van de Nederlandse paarden.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!