GP van Oldenburg prooi voor Trakehnerbloed

Geplaatst door on 11 november 2013

siro-danielle
oldenburger-pferdetageVan 7 t/m 10 november werd in Oldenburg de Oldenburger Paardendagen gehouden. Een programma ramvol met heel veel springrubrieken maar ook de Grand Pris dressuur heeft zijn plek veroverd. In die klassen zien we in de bovenste regioenen van de uitslag steeds 3 namen bovendrijven die niet veel voor elkaar onder doen. Vrijdag werd de grand Prix verreden waar Danielle Heijkoop en haar Gribaldi nakomeling Kingsley Siro knap eerste werden met een percentage van ruim 73%.
hubertus-imperio-3-9ijb

thriller-katjaOp twee vinden we, eindelijk weer terug in de ring, Imperio gereden door Hubertus Schmidt. Imperio heeft in zijn lange herstelperiode na een blessure niets ingeboet aan schoonheid en beweging. Souverain danste de elegenate bruine door de baan. Hij mocht meteen alweer 70% laten noteren heel goed na zo’n lange tijd van afwezigheid. Op de derde plaats weer een Gribaldi ook weer uit Nederland. Thriller gereden door Katja Gevers kon de jury overtuigen om een percentage van 69% te laten noteren.
Op de zaterdag werd de Grand Prix special verreden. In de einduitslag van die rubriek is de rangorde precies gelijk. Ook de percentages zijn vrijwel gelijk gebleven. Siro weer 73, Thriller wederom 69 maar Imperio heeft zich 2% verbeterd en mag 72% laten noteren. Deze rubrieken gelden als kwalificatieproef voor de in 2014 in Dortmund te rijden finale van de met €50.000 gedoteerde prijs: de Meggle Champions
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!