Mechelen weer een feest

Geplaatst door on 30 december 2013

mechelenMechelen is altijd het laatste echt grote Internationale Concours van het jaar. Het feest wat daar gevierd word als afsluiting van het jaar is beroemd en berucht maar dat doet niks af danielle2aan de sportresultaten die ook dit jaar weer behaald zijn.
Helen Langehanenberg reed haar fenomeen Damon Hill naar een overwinnig in de Grand Prix Kür maar werd op de hielen gezeten door Trakehner bloed. Danielle Heijkoop heeft een wereldseizoen en kan haar fantastische successenreeks ook in Mechelen vasthouden. Ze werd met haar Gribaldi nakomeling Siro tweede met een pracht resultaat van 81.3% waarmee ze veteraan Ulla Salzgeber, die ook een half Trakehner rijdt, voor. Herzrof’s Erbe liet 81.07 op de scoreborden noteren. De Nederlander Tommie Visser werd met een Polansky (v: Kostolany) zoon Vingino knap 56de nadat hij pas sinds kort wist dat hij Morrgan Barbancon moest vervangen op dit concours. Morgan’s paard Heimlich’s Liebe van Hohenstein moest verstek laten gaan door een kleine blessure. Thriller van Katja Gevers, de volle broer van Sisther de Jeu,  wist een 8ste plaats te bemachtigen in deze zelfde Kür.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!