Een clinic (in het Nederlands)

Geplaatst door on 15 januari 2014

carmen_seminarVoor alle ruiters van Trakehners in Nederland. Er zit weer een clinic aan te komen georganiseerd door het Zuchtbezirk Rheinland. Het is een clinic van een instructrice die zich bezighoudt met de holistische opleiding van ruiters en paarden, ze legt de focus op de relatie tussen de zit, de hulpen van de ruiter en de uitwerking daarvan op het paard.
De clinic word gegeven door Carmen Hanken en zal op 15 en 15 februari plaats vinden. Als u meer wilt weten over Carmen kijk dan op: www.carmen – hanken.de   Carmen runt samen met haar man het paarden revalidatiecentrum in Filsum.  De clinic door Carmen word gegeven op de terreinen van Rafenstein bij Dagmar Lindner in Hennef. Carmen is Duitse maar spreekt ook Nederlands waardoor de taal barrière helemaal wegvalt, nog meer reden om u op te geven?
Er zullen rijlessen zijn steeds in groepjes van 2 ruiters en er is een theoretisch gedeelte en natuurlijk zal er gezelligheid zijn en word er gezamenlijk gegeten.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij maar maak haast want de sluitingsdatum is zeer nabij. Neem, als u mee wilt doen, meteen contact op met onze voorzitter Toon van Osch hij zorgt dan voor inschrijving.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!