Niet meer onder ons,

Geplaatst door on 22 januari 2014

Het hoort bij het leven dat weten maar dat maakt het niet makkelijker. Twee goedgekeurde senior Trakehner hengsten zijn naar de eeuwige jachtvelden gegaan. Horse_BardolinoOver de 26 jarige vos Bardolino en de 23 jarige Komponist hebben we berichten ontvangen dat ze erniet meer zijn. Bardolino was een Itaxerxes zoon uit een Tiparillo merrie. Bardolino werd gefokt door Willem Jozef Dahmen uit het Rheinland. De hengst woonde sinds enige jaren in Kroatië. Bardolino heeft in de Trakehner fokkerij 13 dochters nagelaten en 2 gekeurde zonen, Dexter en Dramatiker.
Komponist (Tipperary x Herzbube) gefot door Hartmut Sylla werd in Alsfeld gekeurd. Hij haalde voor zijn 100 dagen test een mooie 120 punten. Komponist was zelf succesvol in tot in de klasse S. Zijn nakomelingen hebben zo’n €8000 verdiend in de diverse sportringen. Omdat de hengst het goed deeed in de sport maar zijn hengstzijn hem in de sport in de weg zat is hij na korte dekperiode verder gegaan als sportruin.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!