Danielle Heijkoop wint (weer)

Geplaatst door on 3 maart 2014

Danielle Heijkoop en haar Gribaldi blijven maar winnen! Nu weer is de nationale titel haar prooi geworden met haar Gribaldi zoon, Kingsley Badari.

In Ermelo wordt de hele maand maart de KNHS Indoorkampioenschappen gehouden. Afgelopen weekend was het de beurt aan de Lichte Tour en de GP. Volgende week staan de klassen L t/m ZZ-licht paarden op het programma een week later zijn de dressuur pony’s aan de beurt weer daarna is het pony springen en dan sluiten de springpaarden de kampioenschapsmaand af op 29 maart.
Het geheel verbouwde “Ermelo”  is nog niet helemaal klaar maar de hal is voor deze finales klaargestoomd en het resultaat mag er zijn. Een prachtige nieuwe, ruime, lichte hal met veel ruimte op de tribunes echt een accomodatie met allure! In deze ambience reed Danielle zaterdag de eerste proef voor de titel Kampioen Lichte Tour 2014 waar ze meteen de winst pakte. Die koppositie hield ze vast ook in de Kür die zondag verreden werd. Met 77.71% won ze de titel, Marlies van Baalen werd tweede met 75%.Op de video de Kür en daarna een kort interview met Danielle over haar paard, over de halen en over het halen van de titel.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!