Patras weer op 1 in Poplar Place

Geplaatst door on 26 maart 2014

Patras_Vom_RappenhofIn 2012 won Patras al een keer de 1ste prijs in Poplar Place in de USA. Patras toen nog hengst won de 1* klasse. De editie Poplar Place 2014 was wederom een succes voor Patras en zijn Canadese ruiter Jessica Phoenix, ze wonnen nu de 3* klasse. Patras is vanwege zijn succesvolle sportcarriere geruind maar heeft wel nakomelingen die de eerste stapjes maken in de sport. Het was een zwaar bezet veld de 3* van Poplar PLace in Georgia,  toch wist Patras de winst naar zich toe te trekken. Jessica werd behalve eerste ook zesde met haar andere Trakehner, Abbey GS (Heling x Märchenstein) op plaats 7 staat nog een Trakehner.
Geven-Vandiver
Vandiver is een zoon van Windfall uit een Volbloed moeder. Vandiver wordt gereden door Werner Geven. En ja u ziet het goed, Werner rijdt in de Nederlandse kleuren. Hij is een van origine Nederlander die een aantal jaar geleden met gezin de grote plas is overgestoken om zich te vestigen in Georgia USA. Hij is eventingruiter maar ook instructeur in springen dressuur en samengesteld rijden.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!