De Sportdag komt er weer aan!

Geplaatst door on 3 april 2014

Ook dit jaar is er weer een TCN sportdag. OP 25 mei aanstaande gaan we naar de prachtige banen van Manege Woudenberg om daar onze sportdag te beleven. De dressuur wedstrijd zal beginnen rond de middag. Er kunnen die dag twee proeven gereden worden in de klasse B oefen dressuur t/m de klasse ZZ-licht. Het is een wedstrijd voor punten gewoon onder de reglementen van het KNHS. Er wordt behalve om punten ook gereden voor het clubkampioenschap. Iedere combinatie die in 2 proeven start rijd mee voor dit kampioenschap. De resultaten van de 2 proeven bij elkaar geteld worden omgerekend naar een percentage. De combinatie met het hoogst gemiddelde percentage wordt clubkampioen 2014 en wint de Kasparow wisseltrofee, en een jaar gratis lidmaatschap cadeau. Wie wordt de opvolger van Northlake’s Malente? Zij was vorig jaar de stralende winnaar van de Kasparow Trofee.
malente_kring
Naast de reguliere dressuurproeven is er ook als altijd de Materialprüfung.
Deze wordt ’s middags gereden. Een materialprüfung is een proef voor jonge onervaren wedstrijdpaarden. De proef wordt verreden met steeds 2 of 3 paarden in de baan. De jury geeft aan wat de combinaties moeten laten zien. Ze zulen beoordeeld worden op gangen, op geschiktheid als rijpaard en op werkwilligheid. Deze proef is opengesteld voor 3-, 4- en 5-jarige paarden, waarbij de 5-jarige paarden alleen startgerechtigd zijn, indien zij nog geen M-dressuur of M–springen zijn gestart. pdf-iconIn deze pdf staan alle details over de wedstrijd & het inschrijfformulier.
*De wedstrijden en clinics van TCN zijn opengesteld voor alle paarden in eigendom van leden van TCN of paarden die worden gereden door leden van TCN. Deze combinaties kunnen allemaal kans maken op de titel “clubkampioen TCN”. Daardoor kan het gebeuren dat het paard dat kampioen wordt geen Trakehner is. Wij vinden dat, het woord “club”kampioen zegt het eigenlijk al, ieder lid van TCN een kans moet kunnen maken om clubkampioen te worden en dat het wel of niet hebben van een Trakehner buiten deze wedstrijd staat. De wedstrijd is ook open voor 100% trakehners,ook al zijn de eigenaars (nog) geen lid. Uw inschrijfformulieren voor de wedstrijd moeten uiterlijk 19 mei 2014 binnen zijn op het adres van het secretariaat. Toegang en parkeren gratis, iedereen is welkom!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!