Crossen in Oudkarspel

Geplaatst door on 28 april 2014

Bij de Internationale Eventingwedstrijd in Oudkarspel in Noord Holland heeft Trakehnerbloed het weer heel goed gedaan. Jammer is dat een paar echt Trakehner gefokte paarde niet als zodanig herkenbaar waren omdat ze in Duitsland bij een ander stamboek gebrand zijn. wahler_9_sammy_952Seigneur Medicott (Seigneur d’Allery xx  uit een Finley M moeder) is van Bettina Hoy zij was naar Noord Holland afgereisd om mee te doen in de CIC**. Met een keurige 4de plek in een zwaar bezet veld en een puntenscore van 56.6 is het een prima prestatie. DE 11 jarige Lowenstein, een Latimer ruin is ingeschreven bij Brandenburg-Anhalt hij werd met eigenaar/ruiter Dr. Martina Reemtsma 9de.

In de CIC* kwam Christoph Wahler en de voormalige keurkandidaat Sammy DeLuxe (afst: Key West x Ghazzir ShA)op de 9de plaats. Op 14 in diezelfde klasse kwam een andere Seigneur d’Allery xx nakomeling op 14 over de finish. Deze merrie Traumfee is een echter  Trakehner maar ook zij draagt een ander brand, zij staat te boek bij Bayern. Ze komt uit een russisch gefokte moeder, een Telets x Hockey lijn.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!