Beelden van gisteren

Geplaatst door on 26 mei 2014

Nicolien van Beek heeft alle deelnemers van de TCN Sportdag gevangen in haar lens. Als altijd zijn de beelden te koop via haar website maar we hebben hieronder alvast van iedereen 1 foto. Klik op de links in de foto’s om naar de website van Nicolien te gaan en daar nog veel meer beelden te zien.

happy_8437 (1)

Yasmin Bodegom met de door haar vader en moeder gefokte I’m Happy 2 Rock. Hij deed onverstoorbaar zijn werk, zijn vader Artistic Rock kan trots op hem zijn.

daan-tcn_9546
Kasparow komen we een paar keer tegen als vaderdier, ook bij deze D’Artagnan tekent hij voor het vaderschap. D’Artagnan wordt gereden door Larissa Hartkamp en is in opleiding als Eventingpaard wat hij heel goed doet.
goran_8810 (2)
Met een naam als Matris Vota’s Monza weten we dat het hier gaat om een paard gefokt door familie Griffioen. Bianca Bunt bracht voor hen de Checkpoint merrie uit. Het was allemaal spannend maar de merrie deed het prima.
goran_8810 (1)
Anne Feenstra rijdt hier Goran, gefokt door Arja. Goran is een  Sapros x Michelangelo hij is al een tijdje niet meer uitgebracht tussen de hekjes maar hij leek het erg naar zijn zin te hebben. Familie Brouwer geniet nog altijd met volle teugen van hem.
happy_8437 (2)
Dit is geen onbekende, Epos is al sinds jaar en dag een vaste waarde binnen het TCN.  Op dit moment doet ze haar best onder Yvonne Molendijk. Epos is een Matador merrie. Epos combineert sport en fokkerij, volgend jaar gaan we haar hopelijk terug zien op de stamboekdag.
kesse_8590
Kesse Deern woont op Groenewoude en deed mee met haar eigenaresse Frederike Stemerdink. Kesse is een Lord Luciano dochter.
kolvita_8297 (1)
Dit is de 10 jarige Kolvita, een Kaiser Wilhelm dochter uit de Schwadroneur merrie Kaprice II van Toon van Osch. Kolvita wordt gereden door haar eigenaresse Corneel Marchée.
kolvita_8297 (2)
En dan was er ook de herkenbare schimmel, Mirakel. Normaal zien we hem onder eigenaresse Sonja van Dijk maar deze keer bracht Rubia Akse de Benedict AA zoon uit.
gamble_9187
In de klasse L was Anouk Ivits oppermachtig. Hier zien we haar met de Perechlest zoon Golden Gamble. Als er Golden voor staat weten we allemaal dan is het een fokproduct van Toon van Osch.
tsjechow_8996
Tsjechow is weer een EH.Kasparow uit een Engels Volbloed moeder. Gefokt door Arja, met duidelijk veel plezier gereden door Claire Dominicus. Tsjechow is een veelzijdig type, hij weet de weg over bomen en door water maar ook tussen de hekjes doet hij zijn best.
DSC_9376
Ice Peak en Joyce IJmker vormen  zinds enkele maanden een combinatie. Zij kocht de Kasimir x Hohenstein van de fokker familie Hofmans en viert sindsdien succes na succes. Genieten van een Trakehner in optima forma.
DSC_9410
Ook Ray Ban liep een thuiswedstrijd. Hij had al eerst zijn best gedaan in de clinic en Kimberley Dijker heeft daarna met de opgedane kennis de wedstrijd gedaan. Ray Ban is een EH.Partout uit een EH.Biotop dochter.
haily_9117

Haily, er staat geen Golden voor maar ze is een Goldschmidt dochter en een echt Garst product. Miranda Veldt rijdt haar en heeft veel plezier met haar 7 jarige bruine merrie uit een Mackensen moeder.
kwpv_10109
Omdat de wedstrijd een echte KNHS wedstrijd is mogen natuurlijk ook niet Trakehners starten. Hier zien we Jessica Mulder met haar KWPN gefokte Aloë Storna.
kissinger_9872
In de L2 zagen we Nick Keeley hij bracht zijn Kissinger ten tonele. Kissinger is ook geboren en getogen op de Garst, hij is een Goldschmidt uit de al eerder genoemde Schwadroneur dochter. Kissinger zien we trouw elk jaar en elk jaar wordt hij mooier!
goldonidas_9976
Ook Goldonidas draagt het Garststempel. Ze is een  EH.Leonidas merrie uit een EH. Biotop moeder. Anouk Ivits reed haar naar de winst in de L2.
malente_0277
Winnaar van de Kasparow Trofee 2013, Danielle Noordermeer, bracht ook dit jaar haar North Lake’s Malente mee naar Woudenberg. Inmiddels is de EH.Gribaldi merrie uit een Chronos moeder 5 jaar oud en is ze nog steeds maar beter aan het worden.
heavenly_0204
Heavenly stond er super op. Francis Wey brengt de Blue Hors Hertug dochter uit een Saros xx dochter , geboren op de Berkenhoeve, uit in de klasse M. Heavenly heeft een heerljke swing die niet te missen is.
kassie-tcn_0431
Kassiopeia vind crossen en springen heel veel leuker dan dressuur maar ook dit is een onderdeel van het leven van een eventer. Kassiopeia rijden M SGW wat heel goed gaat. Veelzijdig en een Engels Volbloed moeder, dan is het zeker weer een Kasparow? Ja klopt!
future_0598 (2)
In de Z1 zien we de altijd charmante Ebaldin. Anja Grunewald en de donkerbruine zijn al lang een paar en dat zie je, ze werken fijn samen. Ebaldin is een EH.Gribaldi uit een Antares dochter.
future_0598 (1)
En daar is Anouk Ivits weer, deze keer geen Trakehner maar een in Litouwen geboren sportpaard. Firehill’s Future is een geweldig leerpaard voor haar. Hij is geen Trakehner maar draagt overduidelijk wat bloed in de aderen wat hem een aantrekelijk paard maakt.
aimee_0710
Aimee is een EH.Biotop uit een EH.Partout dochter die in Luxemburg geboren is. Een mooie grote donkerbruine verschijning. Jeroen Fijma brengt haar uit in de Z2.

Een naast de reguliere proeven werd er ook gereden in de Material Prufung. Dat is een jonge paarden proef waar jonge dieren met meerdere in de baan worden voorgesteld en worden beoordeeld op hun kwaliteiten als rijpaard. Na het stukje onder zadel worden ze ook exterieurmatig bekeken. Er waren 6 paarden in deze klasse op de TCN Sportdag 2014.
daan_tcn-8088
We zagen hem al in de klasse B maar ook in de Material Prufung stond Daan, zoals D’Artagnan genoemd wordt thuis, zijn mannetje. Larissa Hartkamp en hij ze gaan nog ver komen in de eventing!
goran_8810 (2)
Bianca Bunt reed Matris Vota’s Monza in de MP. Voor jonge paarden een ideale situatie, je hoeft niet alleen die enge baan in en de juryhokjes zijn opeens niet spannend meer.
gamble_9573
Golden Gamble de Perechlest nakomeling deed het ook de MP prima. Met zijn opvallende lichte manen en staart is het een mooi plaatje.
mystique_9610
Mystique is de 4de EH.Kasparow die we tegen kwamen op de sportdag. Deze zwarte 4 jarige heeft een EH.Biotop moeder. Ze is in opleiding bij Hetty, zij reed de zwarte merrie netjes in de rondte.
herbstgraf_9596
Herbstgraf is een Hibiscus zoon, hij woont op Groenewoude en is uitgegroeid tot een zeer aansprekend dressuurpaard. Lotte Luigjes stelde hem voor in de MP.
focus_9591
En het hengstveulen met de hoogste punten van 4 jaar geleden Golden Focus is een herkenbaar Garst product. Hier op de foto met fokker Toon van Osch en eigenaresse Kimberly Roodenburg. Golden Focus is een EH.Biotop uit EH.Partout dochter Goldstar.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!