Prijzen regen

Geplaatst door on 27 mei 2014

prijzen_7014
voorzitter_7017Er was geen spatje te zien, geen wolkje aan de hemel maar toch was er regen, een prijzenregen op de TCN Sportdag.  Er waren prijzen voor de winnaar van elke klasse er waren prijzen voor de beste van de Material Prufung en natuurlijk was er het Clubkampioenschap die vorm heeft gekregen met de Kasparow Trofee. Deze prijs gaat naar de combinatie die de hoogste score van de dag heeft gehaald. Dat kan dus een combinatie in het Z zijn maar kan ook heel goed een B combinatie zijn.
publiek_7049
larissa_7046
uitreiken_7054Marian heeft na een korte toespraak van onze voorzitter de prijzen uitgereikt. Dit jaar ging de Kasparow trofee zeer verdiend naar Anouk Ivits. Zij is de stalruiter van Stoeterij de Garst en heeft altijd handen vol. Deze sportdag had ze het relatief stil met “maar” 3 paarden te rijden. We hebben haar ook wel eens zien gochelen met 5 of 6 paarden die op 1 dag allemaal moeten starten. Toen alle cijfers onder elkaar stonden en allemaal waren omgezet in percentages kwam Anouk Ivits met Goldonidas als beste uit de bus. Zij mocht dus de dagprijs het Clubkampioenschap en de Kasparow wissel trofee mee naar huis nemen. Anouk van Harte Gefeliciteerd!!!!
kampioen_7068

Anouk en Toon met trofee en de kampioensdeken! Ze won niet voor niks de Kasparow Trofee, ze won de klasse L1, L2 en de Z2.
Top gedaan Anouk!!  De klasse B werd gewonnen door Yasmin Bodegom met I’m Happy 2 Rock (Artistic Rock) het M was prooi voor Danielle Noordermeer met North Lake’s Malente. Z1 is gewonnen door Anja Grunewald.

En natuurlijk was er ook een winnaar van de material prufung. Hieronder het verslag van gelegenheids jurylid: Yvonne Molendijk
Dan was er ook de materialprüfung,  dit keer geen buitenlandse jury, maar onze eigen “Deurnekweek”  Marian Timmer en  Yvonne Molendijk (TCN fokker van het jaar 2013).
Er deden 6 deelnemers mee,  drie   5 jarigen en drie 4-jarigen. De jury  (ondersteund door schrijfster Inge Barnhoorn die ervaring opdeed voor jurering) heeft gekeken naar werkwilligheid, stap, draf, galop en exterieur en tot slot algemene indruk.  Alle 6 paarden scoorden voor die algemene indruk een 8 of 7,5 dat is een goede ontwikkeling.
De beweging cijfers waren natuurlijk iets gevarieerder maar toch dicht bij elkaar. De cijfers ontliepen elkaar niet heel veel  er werden uitgedeeld:  1 x 8; 4 x 7,5 en 1 x 7. De combinatie met 7 was zeker ook goed, jammer genoeg toonde het paard veel spanning wat natuurlijk voor een eerste keer van huis helemaal niet raar is. Het totale cijferbeeld  toonde uiteindelijk niet veel verschil waaruit blijkt dat wij met z’n allen op de goede weg zijn, rechtgerichte, werkwillige, goed bewegende paarden voor de sport. De beste van de Material prufung was  Herbstgraf  gereden door Lotte Luigjes . Herbstgraf is een 4 jarige Hibiscus zoon  uit een Arrak moeder.
herbstgraf_9596

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!