Ook Trakehner succes tussen de witte hekjes van München

Geplaatst door on 4 juni 2014

nadine-capellmann-girasol-bawue52
logo_pi_11Ook tijdens Pferd International München 2014 bleken Trakehners weer succesvol. In de Internationale Prix St. George was er een 5de plek voor Hamilton (Distelzar x Fahnenträger) en Kristine Moller die ook in de Inter I stand hielden en daar een 4e plaats in de wacht sleepte. Hamilton is een volle broer van de in Nederland bekende Elite Stute Honeybey.
De dressuur klasse S *** – Intermediaire II , had vorm gevonden in de Louis D’Or prijs, daarin werd Cote’D Azur gereden door Helen Langehanenberg. Helen reed de Cadeau dochter naar een 6de plek. In diezelfde klasse op 7, Merlot (Buddenbock x Mago xx) ook onder zadel van door Kristine Moller. In de Grand Prix Special werd Dorothe Schneider 5de met Kaiserkult TSF. In de CDI 5 * de internationale Grand Prix was er weer een briljante prestatie van de half Trakehner Herzruf zoon Herzruf ’s Erbe en Ulla Salzgeber zij werden derde. Op 7 dan de laatste met Trakehner bloed, Gribaldi dochter Girasol onder Nadine Capellmann.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!