CHIO een Gribaldi feestje

Geplaatst door on 24 juni 2014

Badari

thriller-siroHet CHIO is altijd een feest, een gezellige en goed georganiseerde wedstrijd met grote prijzen in springen en dressuur. UlyssesJunioren Young Riders en zelfs ponyklassen. Dit jaar was Rotterdam ook weer zo goed. Het was daarnaast ook een feestje voor Gribaldi-nakomelingen. Er was vrijwel geen dressuurklasse die werd overgeslagen door een Gribaldi.
In de Internationale Grand Prix werd Danielle Heijkoop 3de met haar Kingsley Siro, er werd daar overigens gewonnen door een Caprimond kind, Noble Dream Concept Sol. In de Nationale Grand Prix uniekZinidiklasse vinden we maar liefst 3 Gribaldi’s in de top 10. Op 5 Thriller met Katja Gevers, op 8 Morgan Barbacon weer eens in de ring met haar Painted Black en op 9 stond Uylsses de Haya onder Laurens van Lieren. In de Special deden Painted Black en Uylsses het weer zo goed, ze werden 5 en 7. In de Inter I Was Danielle Heijkoop er weer bij, nu met Kingsley Badari, daar werd ze 5de en 1ste. Marlies van Baalen reed daar Zinidi naar een 3de en 5de plaats. Ook bij de Para ruiters deed een Gribaldi mee, Uniek werd daar derde onder Rixt van den Horst.
PAINTED

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!