TSF Dressuur

Geplaatst door on 17 oktober 2014

alli_0016Het TSF Dressurpferde Championat loopt al een half jaar. De halve finale werd vanmiddag verreden in de Holstenhallen. Vrijwel alle deelnemers zijn 9 jaar oud maar er deden ook twee 7 jarigen mee. Eén van hen is de gekeurde All Inclusive, deze Gribaldi zoon gaat steeds maar meer zijn naam verdienen. Alhoewel de verzamelde elementen nog niet genoeg bevestigt konden worden uitgevoerd toont hij wel veel talent. Hij wordt nog altijd gereden door Hannes Lutt, Hannes heeft hem zadelmak gemaakt en rijdt hem nu met lange jas en hoed.
De beste drie mogen morgen nog een keer de baan in. Vandaag kreeg Heuberger onder het zadel van Anabel Balkenhol. heuberger_0112Deze ook gekeurde hengst liet prachtige stukken zien maar nadat de amazone een fout reed was de concentratie een beetje weg en werd de proef wat gehaast afgereden. Dat dat toch leidde tot een winnende resultaat van 71% viel niet goed in het publiek luid boe geroep bij de score bekendmaking maakte dat duidelijk. Toch mocht hij het gouden lint in ontvangst nemen.

Heuberger, High Pleasure en Petit Pompidou zullen morgen in de Kür bepalen wie zich TSF Kampioen 2014 mag noemen.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

 

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!