Ivanhoe!!

Geplaatst door on 18 oktober 2014

hofmans_0292

Millenium zoon Ivanhoe in Nederland geboren in de stallen van de familie Hofman hoorde vandaag het eindoordeel van meneer Gehrmann, GEKÖRT!!! Een droom voor elke fokker! Gefokt uit Interesse,  een merrie die na een zware periode weer helemaal in ere hersteld is, is deze Ivanhoe geboren. Tijdens de TCN stamboekdag 2012 heette hij nog Ivar. Hij kreeg toen  welverdiend 57 punten toebedeeld, was daarmee het beste hengstveulen van de dag.  Ivar werd Ivanhoe toen hij naar Duitsland verhuisde waar hij thuis is naast een ander kind van Interesse, Illusion (v: Latimer) woonde daar al. Nu mag Interesse zich hengstenmoeder noemen, een titel passend bij een top merrie! Familie Hofman van Harte Gefeliciteerd!!

De andere “Oranje”  hengsten hebben deze ronde niet overleefd. De nog overgebleven Easy Game zoon, Gandhi, gaat geen Trakehner dekhengst worden. De in Duitsland gefokte Goldschmidt zoon, Pretty Charmer moest het gevreesde “nicht gekört”   horen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!