Sir Sansibar bestelbaar in het Nederlands!

Geplaatst door on 11 maart 2015

Sir Sansibar is beschikbaar middels vers én diepvries sperma voor de Nederlandse fokkers.

sirsansiTopatleet met briljante bewegingen en rijdbaarheid van uitzonderlijke klasse beschikbaar voor Nederland bij De Dinkel Hoeve in Denekamp.
Zelden heeft in het verleden een Kampioenshengst zo’n eensgezinde instemming van de vakjury en zo’n grote bewondering van de toeschouwers mogen ontvangen. Sir Sansibar presenteerde zich op alle dagen van zijn Hengstenkeuring als een krachtig sporttype, met grote imponerende ruime gedragen bewegingen, steeds tactvol en met veel lossigheid vanuit een goed ontwikkelde lichaamsbouw. Een ver overtredende stap, energiek, gretig, een draf met veel schoudervrijheid en een grootramige, ontspannen en bergop gerichte galoppade. Daarbovenop zijn heldere overzicht bij alle gevraagde verrichtingen, een fantastische instelling en bovenal betrouwbare karakter in onbekende omgeving. Tot slot openbaarde hij ook door met techniek, overzicht en hart over het hout te bewegen. Een echte Trakehner in hart en nieren met alle eigenschappen van het oude ras en een 24-karaats bloedlijn.
Uit een elitair vaderlijk huis
Sir Sansibar verleende zijn vader Millennium met zijn eerste jaargang een briljante start als vererver. Millennium v. Easy Game is momenteel een van de meest gewilde en gewaardeerde hengsten van Duitsland. De glanzende zwarte reservekampioen van zijn jaargang is vanaf het begin van zijn fokkerij carrière een van de meest gebruikte hengsten van Duitsland. Zijn sport carrière begint hij ook voortvarend met overwinningen en top klasseringen.
Sir Sansibar’s grootvader Easy Game v. Gribaldi is op grond van zijn overtuigende nafok en eigen sport carrière met de titel Elite Hengst gehuldigd. Deze hoogbenige, dynamisch bewegende edelman geeft zijn kinderen deze kenmerken met hoge zekerheid verder. Als overgrootvader vinden we de, bij leven al, tot legende verklaarde Gribaldi. Deze Elite hengst bezit naast de hoogste Duitse ook de hoogste Nederlandse onderscheiding van het KWPN, het Keur predikaat. Met zijn talrijke op het internationale Grand Prix toneel presterende nakomelingen regeert hij in de dressuursport.

In de Trakehner fokkerij geld de moeder van Sir Sansibar als een hele bijzondere persoonlijkheid. Reeds als 2-jarige merrie was ze erg geliefd als een van de veilingtoppers bij de merrieveiling tijdens de Trakehner Hengstmarkt. Als 5-jarige merrie werd ze in een sterk deelnemersveld “Siegerstute” van de Landesschau Schleswig-Holstein. Susuya benaderd daarmee bijna het ideaal beeld van een Trakehner fokmerrie, klassieke adel, typesterk, harmonisch met grote rijpaardenpartijen uitgeruste lichaamsbouw, lichtvoetigheid, takt en krachtige afdruk. Alle veulens van haar werden tot nu toe beloond met het kampioenslint van het “Fohlenchampionat von Schleswig-Holstein”, zo was ook Sir Sansibar Fohlenchampion.
sirsansi11.00
Via elite hengst Cadeau word een vererver van sportpaarden toegevoegd. oa. Grand-Prix winnares Côte d’Azur TSF v. Cadeau maar ook Matinée v. Silbermann van komt uit de moederlijn van Sir Sansibar. Grootvader Lehndorff’s staat gedocumenteerd als “Rittigkeitsvererber”
Sir Sansibar, de “Siegerhengst” van uitstekende komaf, met soevereiniteit en overzicht, een hengst met alle eigenschappen van een top vererver! Via de Dinkelhoeve in Denekamp is Sir Sansibar beschikbaar voor alle Nederlandse merries!
Zaterdag aanstaande 14 maar is er vanaf 14.00 uur een hengstenshow bij de Dinklehoeve. Helaas kan Sir Sansibar daar niet aanwezig zijn omdat hij “acte de presence”  moet geven op de Equitana maar dat mag de pret niet drukken!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!