Ledenvergadering! Komt allen!

Geplaatst door on 24 april 2015

vergadering
Volgende week is het weer zo ver! Eerst hebben we al feest omdat we Koningsdag vieren (maandag) dan is het al gauw vrijdag en hebben we een minstens zo leuk feest, de tcnTCN Ledenvergadering! Iedereen met een hart voor de Trakehner is van harte uitgenodigd om mee te komen eten, praten en denken over TCN en over onze geweldige paarden! Als altijd is de ledenvergadering ‘geplakt’ aan een leuke een paardenbezigheid. Deze keer een heel interessante lezing over het fokken van sport-Trakehners, waar moet je op letten, waar willen we heen met ons ras en hoe komen we daar?
tcn-3572Mensen die een paard willen mee brengen om in dit onderdeel van de vergadering mee te doen zeer zijn welkom maar iedereen die zonder paard wil komen om te leren en te luisteren, mee te denken en gezellig mee te eten is minstens zo welkom!

Omdat we graag willen weten met hoeveel mensen we zijn, volgende week vrijdag, willen we u vragen zo snel mogelijk een bericht te sturen en ons te laten weten met hoeveel mensen we op jullie mogen rekenen! Stuur je bericht naar: info@trakehnercontact.nl

 

Het is volgende week vrijdag al, 1 mei, dus niet wachten maar het ons graag even laten weten! We vergaderen op de Waterberg in Arnhem. Meer informatie? Stuur een mail dan leggen we alles uit! Komt allen!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!