Warm hé?

Geplaatst door on 3 juli 2015

Heat-wave1Ons land is in de greep van twee dingen dit weekend. De hitte én de Tour. Beide hebben invloed op onze eigen TCN Sport en Stamboekdag. Er kunnen naar aanleiding van het extreme weer veranderingen plaats vinden in het schema van de TCN dag. Op dit moment overwegen we om een half uur eerder te beginnen, organisatorisch is het niet mogelijk nóg vroeger te beginnen. Zondag wordt het ander weer, in vergelijk met vandaag en morgen maar wij Hollanders weten: niets is zo veranderlijk als het weer! Als er aanpassingen in het programma komen laten we dat hier zo snel mogelijk weten!

tourkaart
tourNaast het weer moeten we met nog meer zaken rekening houden zondag. De “Grand Depart” van de Tour de France raast door ons land en is niet heel ver van Woudenberg waardoor we op de wegen naar Woudenberg toe rekening moeten houden met oponthoud en/of drukte. Hierboven een kaartje met de route van zondag, als u door dit gebied moet reizen is daar extra aandacht voor nodig! Als u op het landkaartje tikt kunt u de volledige kaart downloaden.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!