Heuberger TSF prolongeert zijn titel

Geplaatst door on 16 oktober 2015

heuberger-943I1842
Het Trakehner dressuurpaarden kampioenschap wordt verreden in de klasse Prix St.Georg. 6 Paarden hebben zich door verschillende voorronden gekwalificeerd om in de finale vandaag te mogen starten. De proeven werden afgewisseld met veilingpaarden. Toekomstbeloftes dus afgezet tegen de paarden die al veel verder in training zijn, sommige van de Lichte Tour paarden zijn ook ooit veilingpaarden geweest.

De titel ging net als vorig jaar helemaal niet verrassend naar Heuberger TSF. De gekeurde hengst gereden door Annabel Balkenhol toonde een zeer degelijke proef waar weinig fout ging. Eén keertwending kon beter maar de jury kon toch een prachtige score van ruim 77% kwijt.
edsberg943I1831
Het publiek was terecht gecharmeerd van de eveneens gekeurde Edberg TSF, de vos vormt met zijn ruiter Antje Hell een zeer aansprekende combinatie die een heel prettige proef kon laten zien. Een mooi rustig en vriendelijk beeld. De vos is niet mega groot maar wel meewerkend, blij om zijn werk te doen en een genot om naar te kijken. Ze kregen een score van 73%.

Op de derde plaats vinden we Happy Highness, een Kaiserdom dochter die gereden wordt door Lydia Camp. Deze Happy Highness is een mooi groot sportpaard met goede bewegingen. Ze kon iets meer Trakehner type hebben maar is duidelijk een heel fijn sportpaard. Met 67% mocht zij het erelint voor de derde plek ontvangen.
happyH-943I1770-001

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!