Zadelkeuring van de 3,5 jarige hengsten

Geplaatst door on 16 oktober 2015

kiriakos-943I1862
Door uitval van twee hengsten was het aantal hengsten van 3.5 jaar teruggebracht naar twee. Allebei vos maar toch heel verschillende paarden. Kiriakos is een Elfado zoon. Hij ziet er uit als een comfortabel rijpaard. Hij kan de druk van de hal vol met mensen goed aan en liet zich prettig rijden.
zadel-943I1961
Hij leek onder de testruiter nog misschien wel ietsje beter dan onder zijn eigen ruiter. De andere vos is de Lion´s Dive zoon Shillong. Deze Hoogen-telg beschikt over zeer oude bloedlijnen wat in zijn uiterlijk naar voren komt. Hij is een zeer “rittig” dier wat waarschijnlijk als hij verder groeit en ontwikkeld ook beter gaat sluiten. Ook hij was onder de gastruiter een braaf te rijden paard. Wat het oordeel gaat zijn over deze hengsten gaan we morgen pas horen, de beoordeling van de gastruiter gaat dan meetellen in het uiteindelijke oordeel of de hengsten, dekhengsten gaan worden.
hoogen-943I1885

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!