Top Eventers Sale

Geplaatst door on 30 oktober 2015

elmar-3elmar-344Elmar Lesch gaat ook dit jaar weer zijn veiling van Eventing paarden houden. Op 7 november aanstaande gaat een bescheiden collectie van 22 paarden onder de hamer.

trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Er zitten Eventers tussen van pas aangereden tot prijswinnaars. Er zitten ook altijd een paar Trakehners tussen. Dat is dit jaar niet anders. 2 Trakehner gebrande paarden maken deel uit van het veilinglot. De 8 jarige Rodrigo Gallardo is een Parforce zoon uit een Volbloed merrie van Lagunas xx. De fraaie bruine heeft al verschillende prijzen gehaald onder Kai Steffen Meijer.
rodrigog

Ook te koop komt de Albaran xx dochter uit een Caprimond moeder Belle Vista. Zij is geboren en getogen op Hohenschmark. Daar werd deze, klein van stuk maar dappere, merrie opgeleid en haalde een kwalificatie voor het Bundeschampionat. Zij en alle andere paarden in de veiling gaan op 7 november zoek naar een andere eigenaar. Vóór die datum is er al een moment om de paarden te zien en uit te proberen. Meer informatie als u op de foto’s klikt.

bellev

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!