De Doruto Memorial voor Klaus Hittmeijer

Geplaatst door on 3 april 2016

dorutoNormaliter wordt op de jaarvergadering van het TCN de Doruto Memorial uitgereikt. Omdat de beoogde ontvanger die dag niet aanwezig kon zijn is besloten de uitreiking nog even naar voren te schuiven. Deze week zijn voorzitter Toon van Osch en secretaris Ad Molendijk naar Prinsenbeek gegaan om het prachtige beeld, de Doruto Memorial, te overhandigen aan Klaus.
klaus
De Doruto wordt jaarlijks uitgereikt aan een Trakehner, of een Trakehner persoon, die veel heeft betekent voor de bekendheid van het ras, een geweldige prestatie heeft geleverd of op andere wijze opvallend in het nieuws heeft gestaan. Klaus Hittmeyer, één van de oprichters van TCN, krijgt dit jaar de Doruto omdat hij voor maar liefst twee van zijn fokmerries een Elite predikaat toegewezen heeft gekregen. Een Elite merrie is al bijzonder maar om er twee uit eigen fokkerij Elite verklaard te krijgen mag zeker opvallend genoemd worden. De Doruto is dan ook helemaal op de juiste plek! Van Harte gefeliciteerd Klaus, helemaal verdiend!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!