Rolex Kentucky CCI****

Geplaatst door on 13 april 2016


rolex2016Met de Rolex Kentucky eventing wedstrijd begint het eventing seizoen echt. Eind april gaat in de paarden-staat van de USA, Kentucky, deze zware maar geweldige wedstrijd weer van start. Maar liefst 4 Trakehner gefokte paarden staan op de startlijst. Wat erg jammer is dat ondanks dat het om Trakehners gaat ze akke 4 in andere stamboeken staan ingeschreven waardoor hun hopelijk nog te behalen successen niet bij zullen dragen aan punten op de wereldranglijst voor rijpaarden rassen, de WBFSH. Maar als wij als Trakehner fans het maar weten dan kunnen we toch gewoon trots zijn!
JessicaPheonix_littler
Jessica Phoenix heeft twee ijzers in het vuur. Ze rijdt de kleine maar dappere A Little Romance ( Fine Romance xx – Donaufürst) in de wedstrijd waar ze haar land Canada vertegenwoordigd. Phoenix-Abby
Abbey GS is het tweede paard van Jessica, met haar start ze de eerste 4*. Abbey GS is een Heling dochter uit een Märchenstein moeder. Met beide paarden heeft Jessica al successen gevierd in Bromont nu gaan ze voor het absolute topwerk in Kentucky.
vandiver-doug
Vandiver is een bekende naam aan de andere kant van de oceaan. De Windfall zoon uit een Engels volbloed moeder gaat zijn eerste 4* cross lopen. Fokker én ruiter Doug Payne heeft één ooh voorzichtig gericht op Rio.
Bechear-Shame-on-the-moon
rolex-2016Als laatste is er de schimmel Shame on the Moon. Deze merrie van Sonset’s Sieger ook al uit een Engels Volbloed moeder heeft het al heel goed gedaan op Blenheim en zal met in het zadel Emily Beshear voor de USA uitkomen.
trakehners zijn gewoon heel bijzonder

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!