Bundeschampionat 2016

Geplaatst door on 12 september 2016

koenigssee_6147
buschchampions_trakehner_amazingprinceHet Bundeschampionat de Duitse kampioenschappen liggen alweer achter ons. Er waren een aantal Trakehners die zich hadden geplaatst voor deelname aan dit prestigieuze evenement wat gehouden wordt in Warendorf. Alle Duitse rassen sturen hun allerbeste jonge paarden naar dit concours om in alle disciplines om te strijden om de eer. Ook dit jaar was het de eventingsport waar de Trakehner hoge ogen gooiden. Kampioen van de 6 jarigen werd Königsee, gereden door Ingrid Klimke, nog maar net terug uit Rio, haalde hij de hoogste punten voor alle onderdelen. Ook in de klasse voor 5 jarigen was het een Trakehner die met de eer ging strijken. Amazing Prince (v: Prince Patmos x Heraldik) gereden door Stephanie Bohe haalde maar 32 strafpunten!

In de dressuur was er ook een paard wat trots zijn Trakehner brandmerk toonde, Goldmond prolongeerde zijn titel van reservekampioen. Met een 9.5 voor de stap was hij de beste van allemaal maar zijn totaal score van een 8.8 was nét te kort om eerste te worden. Met Zilver is amazone Birgit Hild net zo blij, met tranen in de ogen bedankte ze de zwrta/bruine Imperio zoon uit een Latimer moeder. Geweldige prestatie!
goldmund2016

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!