Eénmaal, andermaal……

Geplaatst door on 22 oktober 2016

De eerste groep paarden is al onder de hamer geweest. Het ging hier om de rijpaarden, de veulens en de niet gekeurde hengsten. Later zullen een totaal overzicht van de prijzen publiceren maar hier alvast de best verkochte.
vapiano-029
Bij de rijpaarden was dat de twee jaar geleden goedgekeurde hengst Vapiano. Hij heeft tussen toen en nu bewezen dat zijn goedkeuring helemaal terecht was. Hij heeft verschillende proeven gewonnen, werd Trakehner Reitpferdechampion in 2015, werd al twee maal geselecteerd voor het Bundeschampionat in Warendorf. Een paard met veel perspectief, een paard voor de toekomst. Voor €70.000 ging hij in andere handen over.
konstatin-099
Bij de veulens had iedereen al gezien welk het duurst zou worden. Een geweldig hengstveulen van Millenium uit een Münchhausen x Sixtus dochter kan zo
veulenkopers-150
geweldig bewegen dat hij er nu al uitziet als kampioenshengst van over twee jaar. Onthoud zijn naam Konstatin gaan we (als alles heel blijft) terug zien in deze hal! De nieuwe eigenaren zijn terecht heel blij met hun aanwinst de €80.000! die Konstatin op moest brengen hadden ze er zo te zien graag voor over!

skyjacker-495
Van de niet gekeurde hengsten ging de Sixtus zoon Skyjacker voor een mooi bedrag weg. Hij bracht €30.000 op. Best kans dat er morgen een wel gekeurde hengst voor minder gaat! Skyjacker die kan beschikken over een geweldige moederlijn lijkt een erg goed sportpaard te kunnen worden. Hij kan goed bewegen, heel goed springen en is monter en fit. Jammer dat hij niet gekeurd is maar wie weet, wellicht komt hij volgend jaar nog een keer langs?

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!