Oproep aan Trakehner Sport Combinaties

Geplaatst door on 5 juni 2010


Het Trakehner Verband organiseert ieder jaar in juli een groot nationaal concours voor Trakehner combinaties in de disciplines dressuur, springen, veelzijdigheid en enkelspan mensport. Dit jaar zijn er maar liefst 54 verschillende proeven uitgeschreven waaraan men kan deelnemen. Keuze en variatie genoeg. Van rijpaardproeven voor 3 en 4 jarigen t/m proeven op lichte tour niveau. Van 22 t/m 25 juli treft ‘tout’ Trakehnen zich in het grote stadspark middenin de stad Hannover. Een welhaast idyllische plek voor een groot concours, want de entourage is perfect.
Deelname is alleen voor volbloed, bij het Trakehner stamboek geregistreerde Trakehner paarden, maar staat ook open voor deelnemers in Nederland. Er wordt getracht een Nederlands team uit te zenden. De deelnemers daaraan moeten Z niveau startgerechtigd zijn. Mail je gegevens en die van je paard naar: info@trakehnercontact.nl of bel TCN voorzitter Toon van Osch op 06-53732636. Sluiting datum is 15 juni voor de aanvraag van een gastlicentie dus er is haast bij. Kijk  <op deze link>  voor informatie over de uitgeschreven proeven, stalling en hotelaccommodatie.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!