Twee nieuwe TSF paarden erbij

Geplaatst door on 3 november 2017

Twee zeer succesvolle jonge Trakehner sportpaarden hebben de eretitel TSF voor (of achter) hun naam gekregen. Als Trakehner paarden zich in de (internationale) sport uitzonderlijk goed laten zien krijgen ze de titel TSF. Deze titel die zonder afgekort te worden Trakehner Sportpferde-Förderung heet, is een promotie titel. De stichting die achter de titel zit heeft zich als doel gesteld om Trakehner paarden in de bekendheid te brengen en andere initiatieven om de sport en Trakehners samen te brengen te ondersteunen. Als een Trakehner die TSF voor de naam krijgt heeft het al veel gedaan voor de bekendheid van ons ras maar is er ook de verwachting dat er nog veel meer zal gaan uitdragen en reclame zal gaan maken voor de Trakehner. De twee jonge paarden die nu de titel hebben gekregen zijn:



TSF Dalera BB, (Easy Game x Handryk) het “puppie” van Jessica von Bredow-Werndl, zoals ze de merrie zelf noemt. De 10 jarige donkerbruine is direct na een korte baby pauze van haar amazone uitgebracht in de Lichte Tour en heeft vervolgens binnen een tijdsbestek van een paar maanden al vier klasseringen in de  Grand Prix op haar naam geschreven. Onlangs scoorde het paar maar liefst 80% in die zelfde Grand Prix klasse waarmee Dalera bewijst die TSF titel goed uit te dragen!



En ook de opvallende en sportieve verrassing van het afgelopen Bundeschampionat krijgt TSF voor zijn naam. TSF Sky Dweller (Hirtentanz x Herzruf) is nog maar 6 jaar oud maar is al reservekampioen bij de aangespannen jonge paarden in Warendorf en haalde in hetzelfde seizoen de reservekampioenstitel op de wereldkampioenschappen aangespannen. Gestuurd door de nog piepjonge Marie Tischer laat Sky Dweller een onuitwisbare indruk achter. Hij is niet alleen opvallend door zijn kleur, hij bewijst dat hij beschikt over gangen, hart én verstand wat hem een fantastisch sportpaard maakt!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!