Trakehners = veelzijdig

Geplaatst door on 28 juni 2010

In het Poolse Strzegom is jaarlijks een zware maar mooie Internationale Eventing wedstijd. De Trakehners hebben zich goed geweerd tijdens deze editie. Michel Jung, voormalig ruiter van Grafenstolz won én werd 2de in de koningsklasse de CIC 3***   Kai-Steffen Meier en zijn Heraldik dochter TSF Karascade vocht zich na een niet overtuigende dressuurscore (60ste positie) met een fantastische foutloze Cross terug naar een 30ste, door ook foutloos te springen steeg hij door naar een 11de plaats.

Op de 12de plaats vinden we Esther Andres en haar 9 jarige Trakehner  Schwalbenprinz (v. Assistent). In dezelfde 3*** klasse startte nog een Trakehner, de Wit Russische Viacheslav Poita kwam met Arbat (v: Arax) op een 17de plaats. In de 2** reed een Amelio dochter mee. Deze Poupee de Cire plaatste zich op een hele mooie 11de plek. In de 1* vinden we Michel Jung weer maar nu met de Grafenstolz zoon Vincent TSF (uit een Almox Printz dochter) hij behaalde hier de 5de prijs. Kai Steffen Meier reed daar een mooi debuut met zijn Lacorna v:Cornus naar een 14de plek.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!