Trakehner Verkoopdag

Geplaatst door on 28 juni 2010


Op 19 september organiseert de Afdeling Rheinland van het Trakehner Stamboek in samenwerking met TCN een verkoopdag voor Trakehner paarden op stoeterij Domselshof in Kerken, net over de grens met Duitsland nabij Venlo.

Het ligt in de bedoeling de paarden daar zeer goed voor te stellen, en daar wordt ook hulp bij geboden. Daarnaast worden alle ter verkoop aangeboden paarden ook gefotografeerd en op diverse websites aangeboden evenals in tijdschriften. Er wordt gezorgd voor een professionele begeleiding en presentatie.

Om de inzenders te kunnen adviseren worden diegenen die voornemens zijn een paard aan te bieden verzocht deze paarden eerst aan een commissie te tonen, waarbij dan tevens de foto’s gemaakt worden en adviezen gegeven kunnen worden over de verdere aanpak en presentatie. Tevens wordt daarbij overleg gepleegd over een reële aanbiedingsprijs.

In Nederland is deze presentatie tijdens de stamboekdag op 3 juli bij Manege Groenewoude, na afloop van de keuringen.

Belangstellenden worden verzocht zich met spoed aan te melden bij  Toon van Osch ( 0653732636 ) ( degarst-trakehners@planet.nl )

Voor meer info kijk op trakehner-schaufenster

Daarnaast kunnen belangstellenden met jonge paarden gebruik maken van het aanbod van het Trakehner stamboek om paarden gedurende maximaal drie maanden op uitgezochte opleidingsstallen professioneel te laten rijden, waarbij van de kosten van € 500 per maand € 200 door het stamboek worden betaald, zodat het netto slechts
€ 300 per maand kost. Meer info kan ook verkregen worden bij Toon van Osch.

Maak van deze unieke gelegenheid gebruik als je een van je paarden wilt verkopen.
Het mogen overigens ook oudere en reeds verder gereden paarden zijn.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!