Teamgeest onder de Hollanders

Geplaatst door on 24 juli 2010


De Zaterdag van het Bundesturnier 2010 is droog gebleven. Naast droog was het ook heel erg gezellig langs de baan. Alle aanwezige Nederlanders stonden langs de kant als  “wij”  moesten rijden wat zeer bijdroeg aan de sfeer.

Vandaag mocht Lena als eerste de staltent verlaten om mee te doen in een rijproef voor 4 jarige merries met Hokus Pokus. Zij kreeg een score van 7,83 wat later genoeg bleek voor een 7de plek.

Daarna verhuisde de fanclub naar de naastgelegen baan om Marjolijn aan te moedigen. Pearl’s Pleasure liep ook vandaag een hele beste proef . Wederom wist Marjolijn zich in de prijzen te rijden.  Pearl heeft een heel constant resultaat behaald ook vandaag werd hij gewaardeerd met 63%.

In de landenteam wedstrijd was ons gastlid  Ane Cecille Ore met haar vosruin Hockey’s Son het beste teamlid van ons Holland team. Marjolijn en Hidalgo waren de beste Nederlanders. Bianca en Gerald stonden samen met een gelijke score op een gelijke plaatsing, maar vielen niet in de prijzen.


Nieuws met een klein Oranje tintje was dat er in de uitslaglijst van de L proef twee paarden gelijke score hadden, de zevende prijs haalde met z’n tweeën en dezelfde vader hebben. Kasparow had met Hidalgo en El Gardo een gelijk presterend duo in de wedstrijd.

Celine werd ’s middags in de baan verwacht voor de DS proef. Celine had een heel goed gevoel over de gereden proef maar in de punten kwam dat niet helemaal uit de verf. Morgen gaat zij mee doen aan de Kür op Muziek op Inter I niveau.

Vanavond staat de veulenveiling op het programma. Hopen dat het weer net zo droog en fris blijft als de rest van deze prachtige dag. Morgen meer nieuws vanuit Hannover.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!