Een Trakehner, de beste van allemaal!

Geplaatst door on 29 juli 2021


14 is ze, TSF Dalera BB, de winnaar van de Olympische spelen. Superlatieven als: “Alsof het van zelf ging”,  “Dressuur zoals het bedoelt is” en “Schijnbaar uit vrije wil” vliegen over internet, langs de nieuwssites maar ook op Social Media. Er was geen twijfel, alle proeven die ze heeft gelopen won ze met kop en schouders. Wie nu de naam van Dalera in Google invoert ziet dan voorstellen als: “Afstamming Dalera”, en “Hoe groot is Dalera” en “wat voor paard is Dalera”. Wij wisten het al een tijdje: Jessica en Dalera dat is een top duo! De rest van de wereld ziet het nu ook.

Een prachtig beeld, een heel harmonieus beeld, vriendelijk en door het hele lijf bewegen. De ruiter en paard als 1, zo wonnen ze de Grand Prix met 84%, daarna volgde de Grand Prix Special die werd gewonnen met 84,6% en dan de Kür, daar wilde Jessica zo graag de 90% grens doorbreken, en dat lukte zij won met Dalera de met Kür 91,7%.


De Easy Game dochter uit een Handryk x Hohenstein moeder, wist niet alleen de juryleden te bekoren, het hele paarden minnend publiek die online mee keek zag hoe dressuur moet!

*Tineke Bartels heeft als commentaar bij de Kür gezegd, ruiters weten nu waar ze naar toe moeten trainen, meer ontspanning, veel meer rust in het beeld en harmonie tussen ruiter en paard. Daar moeten we naar toe!

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!