Vergeten, mijn excuses!

Geplaatst door on 4 oktober 2021

We hebben prachtige foto’s van de sportdag, gemaakt door Nicolien van Beek, onze fotograaf van dienst. Die foto’s die staan op onze Facebook pagina maar ik ben helemaal vergeten ze ook hier te zetten. Mijn excuses, hier zijn ze alsnog. Ze geven een mooi beeld van een gezellige en zonnige dag, voor het eerst in lange tijd hadden we het gevoel dat alles weer als “normaal” was.

Kenia heeft het heerlijk naar haar zin met nieuwe baasje Kimberley Muijsert, eerste stappen in de wedstrijdring zijn gezet!
Milan is een jonge Sir Sansibar die zijn eerste wedstrijd liep. In de vaardige handen van Joel Wijna wist hij het dagkampioenschap in de wacht te slepen.
Maaike van de Boom reed Heaven’s Child, mooi plaatje zo samen!
Nog een jongeling die zijn debuut tussen de hekjes maakte, Tulpenburghs Harvest liep zijn eerste proeven en deed dat, toen hij alles om zich heen had opgenomen, heel knap. Claire is zeer tevreden met de eerste stapjes van zijn wedstrijd carrière.
Janine en haar Hofprinzessin hadden ook weer een heerlijke dag en 2 leuke proeven.
Golden Aranka al een tijdje niet gezien maar ze was er gezellig bij. Deze keer gereden door Ilana den Ouden.
Karlijn Geelkerken bracht Lianne D mee, geen Trakehner maar wel ook een mooi paard.
Voor Kesse Deerne een thuiswedstrijd die ze met Laura de Barse heel netjes deed
Terug van een tijdje weggeweest de geweldig mooie North Lake’s Malente onder
Sherayza van Ernst zette ze haar beste beentje voor.
Vanuit Zuid Holland kwam Jethro meedoen, niet helemaal Trakehner maar in de verte een beetje Gribaldi dus natuurlijk ook welkom.
Iedereen noemt deze Kasparow zoon Kai maar zijn officiële naam is Kaifas Ires, Baas Rene Le Noble kon hem, na wat blessuretijd, weer in de ring voorstellen, goed gedaan.
Voor Kimberley Dijker en Promiss ook een thuiswedstrijd maar dat ging heel goed. Mooie gangen heeft deze Promiss! (geen Trakehner maar mag gezegd worden)
Uit de fokkerij van de familie Griffioen deze fraaie vos, Matris Vota Modena, onder Odette de Jong goed bezig!
Hetty reed haar Z proeven helemaal aan het begin van de dag want ging daarna met een hele club een dagtocht maken. Kyra deed als eerste haar Z proeven in haar eigen baan.
Hudson weet het zeker, Dressuur is oké maar liever springen en een cross er achter aan! Miranda van de Lagemaat vormt een eventingcombinatie met haar schimmel maar kwam voor de TCN sportdag toch mee doen in alleen de dressuur.
Buiten deelneming maar lekker gereden heeft Rita Geelkerken op het paard van dochter Karlijn, Fardona
En Last maar zeker niet Least, Golden Focus en zijn vaste vriendin Kimberly Roodenburg. De winnaars van de Kasparow trofee 2020, moest de trofee dit jaar uit handen geven maar reed toch een paar prima proeven!

Heerlijke beelden om de herfst mee in te gaan.
We zijn plannen aan jet smeden voor een dressuur clinic. Een proefgerichte clinic bijvoorbeeld. Als we daar goed omlijnde plannen voor hebben kunt het hier lezen.

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!