de laatste proeven

Geplaatst door on 26 juli 2010


Marjolijn startte in de finale van het M dressuur, alle aanwezige Nederlanders stonden langs de baan om foto’s te maken of om aan te moedigen. Marjolijn reed een mooie proef maar Pearl vindt de wissels gewoon nog moeilijk. In deze laatste proef zaten veel wissels en mede daardoor kon Marjolijn zich deze keer niet plaatsen voor de prijs uitreiking maar toch heeft ze een heel goed gevoel over de hele wedstrijd. Haar beide paarden hebben prima gepresteerd en hebben ze het gevoel gegeven dat er nog veel meer in zit. Volgend jaar zijn ze wellicht weer een niveau gepromoveerd en zal Marjolijn er zeker weer bij zijn.

Celine van der Veer en haar door  Toon van Osch gefokte Gribaldi dochter, Golden Glory, hadden vandaag een primeur. Nog niet eerder  had Celine Inter I gereden en dan ook nog in een Kür, geen sinicure! Door een misverstandje was Celine te laat bij de baan, dat was jammer want dat wordt in Duitsland niet gewaardeerd. Toch liet Celine de muziek starten en deed ze haar best. De hele pirouetten die gevraagd worden in deze zwaarste klasse kon Glory nog niet ( nooit geoefend) en de series om de twee was ook nog niet goed genoeg. Daar verloor het duo punten maar voor een debuut is een resultaat van 64% zeker niet verkeerd!!

Al met al was ook deze laatste wedstrijdddag in Hannover een hele goede dag. De kampioenen en de winnaars hebben zich afgetekend, de erelinten zijn verdeeld onder de grootste talenten.

Tijdens de afsluitende speech van de voorzitter van het verband, Mevr. Wilms werd Nederland van harte bedankt voor de geweldige bloemen de mooi versierde tent en de bijdrage aan de sfeer en de gezelligheid.  Voor een ieder die er dit jaar bij was is het helemaal duidelijk volgend jaar gaan we weer! (ook de 2.5 uur file die we allemaal mee maakte onderweg naar huis kan daar niks aan veranderen!)

Comments

Comments are closed.

Voorjaar = Veulentjes!

Het is er weer tijd voor! Veulentjes! Is er één bij u geboren? Laat het ons weten dan plaasten we het blije nieuws op deze site.

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!