De Weense rijschool komt naar de Hengstmarkt

Geplaatst door on 4 september 2022

60 jaar bestaat de Hengstmarkt dit jaar. Alles zal een beetje anders zijn dan we gewend zijn Niet zo zeer omdat het de 60ste editie is maar meer omdat er nieuwe regels zijn gaan gelden.

Wilt u naar de Hengstmarkt denk er dan aan om op tijd de kaarten te reserveren. Op woensdag, donderdag en zondagavond is er tegelijkertijd met de Hengstmarkt een show van de Weense Rijschool. Dus zeker de moeite waard!

Als u wilt dat TCN u helpt met kaarten reserveren laat dat ons dan weten. Kaarten reserveren kan alleen na betaling van de kosten voor de kaarten. Stuur ons een mail dan leggen we het allemaal uit!
BELANGRIJK de Hengstmarkt is van 1 t/m 3 december (dus op zondag geen programma!)

Comments

Comments are closed.

Dalera nu ook Europees Kampioen!


Dressuur kan waarschijnlijk niet spannender zijn dan wat er bij de Europese Kür op Muziek werd aangeboden door 18 paarden en ruiters! De top van de wereld werd verzameld en uiteindelijk streden zes combinaties om drie medailles, ieder met een prestatie van wereldklasse. Met een nieuw persoonlijk record van 92,818% veroverde Jessica von Bredow Werndl de gouden medaille met haar "Queen" TSF Dalera BB - met een adembenemend mooie prestatie! Misschien zou het resultaat zonder een fout in de wissels wel boven de 93% zijn gestegen en de voorsprong nog comfortabeler hebben gemaakt op de zilveren paar Charlotte Fry(92,379%) - maar dat is alweer vergeten, het eindresultaat telt en Jessica en Dalera hadden de "kippenvelfactor" ze waren en zijn de beste! Ze waren als wereld en Olympisch kampioen, EK erbij maakt het de triple crown! Go Trakehners!

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!