Veulen kopen?

Geplaatst door on 14 september 2022

Er is dit jaar, omdat er tijdens de hengstenkeuring geen veulenveiling is, een online veulenveiling. Bent u op zoek naar een Trakehner veulen dan is dit uw kans!

Als u deze link volgt kunt u van de veulens bewegende beelden, foto’s, een beschrijving en de afstamming vinden. Er zijn 17 veulens in de veiling. Voor ieder wat wils, uw droompaard zit er misschien wel tussen.
Er is van elk veulen een video op YouTube. Kijk maar:

De veiling loopt van 12 tot 18 september. Wilt u er meer over weten? We helpen u er graag mee. Mail ons!

Comments

Comments are closed.

Dalera nu ook Europees Kampioen!


Dressuur kan waarschijnlijk niet spannender zijn dan wat er bij de Europese Kür op Muziek werd aangeboden door 18 paarden en ruiters! De top van de wereld werd verzameld en uiteindelijk streden zes combinaties om drie medailles, ieder met een prestatie van wereldklasse. Met een nieuw persoonlijk record van 92,818% veroverde Jessica von Bredow Werndl de gouden medaille met haar "Queen" TSF Dalera BB - met een adembenemend mooie prestatie! Misschien zou het resultaat zonder een fout in de wissels wel boven de 93% zijn gestegen en de voorsprong nog comfortabeler hebben gemaakt op de zilveren paar Charlotte Fry(92,379%) - maar dat is alweer vergeten, het eindresultaat telt en Jessica en Dalera hadden de "kippenvelfactor" ze waren en zijn de beste! Ze waren als wereld en Olympisch kampioen, EK erbij maakt het de triple crown! Go Trakehners!

Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!